OSNIVAČI I PARTNERI

Reč vlasnika, Katarine Obradović:

„Kao ovlašćeni zastupnici jednog od najvećih Kineskih proizvođača diodnih lasera za trajnu epilaciju, ADSS Beijing Development Co.Ltd., mi smo odgovorni za plasiranje ovih proizvoda na tržište Srbije i regiona. ADSS je ogromna kompanija sa širokom paletom proizvoda od medicinskih ND Yag, Aleksandrit, Erbium i CO2 lasera, preko kozmetičkih lasera pa do klasičnih IPL-ova. Nije bilo rešenje da jednostavno prekvalifikujemo uređaje u medicinske jer time ne bismo pomogli našim dugogodišnjim kupcima.

Osim optičkih uređaja mi imamo i sopstvenu proizvodnju radiofrekventinih aparata sa partnerskom firmom Proxima d.o.o., a plasiramo i veliki broj ultrazvučnih aparata. Svi ovi aparati su prošli sertifikaciju u priznatim laboratorijama.

Be You Technology d.o.o. (BYT) kao jedan od najvećih distributera diodnih lasera u regionu i proizvođača kozmetičkih uređaja za evropsko tržište je još od 2019. god. krenuo sa pripremama za usklađivanje svih svojih proizvoda prema dolazećim novim pravnim regulativama za kozmetičke aparate.

Zakon o nejonizujućem zračenju nalaže da kadar koji vrši praktičnu obuku ima barem 3 godine iskustva sa aparatima. Svi naši treneri su sa nama još od početka rada Be You Laser Centra i odavno rade obuke na aparatima firme Be You Technology d.o.o. Be You Tim Edukatora Vam je uvek na raspoloženju i sa savetima i za vaša pitanja i nakon završene obuke.

PARTNERSKI OBRAZOVNI INSTITUTI

Be You LASER AKADEMY ima saradnju sa sledećim obrazovnim institutima i svi polaznici koji su završili obuke u ovim partnerskim edukacionim centrima imaju pravo od 25% na naše kurseve i priznaje im se modul 1. Osnovi anatomije kože

  1. Viša Zdravstvene Škola Strukovnih Studija Zemun
  2. Akademija za Estetiku i Kozmetologiju Purity
  3. Akademija za estetiku i kozmetiku Sothis
  4. Bozidarac