LASERI I SHR APARATI - KURS TRAJNE EPILACIJE

OPŠTE INFORMACIJE

U okviru ovog seminara polaznici će steći teorijsko i praktično znanje iz primene lasera i SHR aparata (tj.IPL aparata) za trajno uklanjanje dlaka. -Vrste Lasera i IPL aparata i razlike Anatomiju dlake i kako izvršiti anamnezu kože i dlake. Pripremu i konsultacije sa klijentom. Vodjenje evidencije i praćenje rezultata Sigurnost i zaštitne mere Setovanje parametara i tretiranje različitih tipova kože i dlake Praksa i rad u samom salonu na različitim tipovima laserskih aparata. Za one koji žele da steknu siurnost u radu moguća je i duža praksa u našim salonima.

KOME JE KURS NAMENJEN

Namenjen je kozmetičarima sa završenom srednjom školom ili višom, zdravstvenim radnicima kao i polaznicima kurseva kozmetike u našim ili partnerskim insitutima Purity, Akademija za etetiku i kozmetiku Sothis, Božidarac

APARATI KOJI SE KORISTE

Diodni laser, SHR i IPL aparat.

TRAJANJE SEMINARA

2 DANA, Teorijski deo 1 DAN: 4 školska časa, Praktični deo 1 DAN : 4-6 ŠKOLSKIH ČASOVA, moguć je dogovor o ubrzanom kursu u jednom danu u slučajevima da su polaznici ograničeni vremenom.

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja: u celosti ili na rate pre početka obuke.

SERTIFIKATI

Sertifikat BE YOU TECHNOLOGY za rad na određenom aparatu.

CILJ SEMINARA

Osposobljenost za prepoznavanje tipa dlake i kože, pravilno savetovanje klijenta o tipu i vrsti tretmana, potrebnim merama bezbednosti, kontraindikacijama, nezi posle tretmana i očekivanim rezultatima. Osposobljenost za izvodjenje tretmana trajne epilacije na bilo kom od modernih aparata tj. diodnih lasera, IPL-a ili SHR-a, kao i za održavanje ovih uređaja. Osposobljenost i diploma za rad u kozmetičkim institutima i salonima u zemljama Evropske unije.

POTREBNA DOKUMENTA

Lična karta