KURS ZA RAD SA NDYAG PICOSECOND LASEROM

uklanjanje tetovaža, trajne šminke, i anomalija, podmladjivanje sa Picolaserima

OPŠTE INFORMACIJE

Tokom teorijskog dela obuke polaznici će steći znanje iz anatomije i fiziologije ćelije kože kao i samo procesa tetoviranja i trajne šminke. U praktičnom delu se vrši obuka izvođenja tretmana uklanjanja permanentnog makeup-a, carbon tretmana rejuvenacije lica, tretmana uklanjanjan tetovaža, pigmentnih fleka i glivica na noktima. Šta je potrebno znati prilikom kupovine uređaja,šta je potrebno znati za pravilno korišćenje i održavanje uređaja su pitanja koja se obradjuju. Evaluacija stečenog znanja se vrši testom sa A, B, C pitanjima.

APARATI KOJI SE KORISTE

TRAJANJE SEMINARA

2 DANA, Teorijski deo 1 DAN: 4 školska časa, Praktični deo: 4-6 ŠKOLSKIH ČASOVA, moguć je dogovor o ubrzanom kursu u jednom danu u slučajevima da su polaznici ograničeni vremenom.

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja: u celosti ili na rate pre početka obuke.

SERTIFIKATI

Sertifikat BYT LASER ACADEMY je dvojezični sertifikat (engleski i nemački) za rad u kozmetičkim institutima i salonima u zemljama Evropske unije.

CILJ SEMINARA

Osposobljenost za izvođenje tretmana uklanjanja tetovaža i trajne šminke, carbon podmlađivanja, glivica na noktima i pigmentacija uz pomoć NdYag aparata. Osposobljenost i diploma za rad u kozmetičkim institutima i salonima u zemljama Evropske unije.

POTREBNA DOKUMENTA

Lična karta