KURS PLAZMAPENA I TERMOKAUTERA

OPŠTE INFORMACIJE

Tokom teorijskog dela obuke polaznici će steći znanje iz anatomije i fiziologije ćelije kože. Plasma pen tretman predstavlja vrlo efikasnu intervenciju koja rešava problem opuštene kože na licu (naročito kapcima) i telu (stomak, noge itd), a svoju primenu je pronašao i kod problema strija bilo kog porekla. Tokom godina sve više se teži tome da se izbegne hirurgija u estetske svrhe i zbog toga pronalaze sve efikasnije nehiruške metode. Plazma pen intervencija je upravo takva nehiruška metoda podmlađivanja koja veoma uspešno rešava probleme opuštene kože.Termokauter je svoji primenu u kozmetologiji pronašao pri uklanjanju bradavica i različitih izraslina na koži. U praktičnom delu kursa vrši se obuka izvođenja tretmana plazma pena i termokautera. Šta je potrebno znati prilikom kupovine uredjaja, šta je potrebno znati za pravilno korisćenje i održavanje uređaja su pitanja koje se obradjuju. Evaluacija stečenog znanja se vrši testom sa A, B,C pitanjima na kraju seminara.

APARATI KOJI SE KORISTE

Plazma pen i termokauter.

TRAJANJE SEMINARA

2 DANA, Teorijski deo 1 DAN: 4 školska časa, Praktični deo: 4-6 ŠKOLSKIH ČASOVA, moguć je dogovor o ubrzanom kursu u jednom danu u slučajevima da su polaznici ograničeni vremenom.

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja: u celosti ili na rate pre početka obuke.

SERTIFIKATI

Sertifikat BYT LASER ACADEMY je dvojezični sertifikat (engleski i nemački) za rad u kozmetičkim institutima i salonima u zemljama Evropske unije.

CILJ SEMINARA

Osposobljenost prepoznavanja probema opuštene kože i primene plazmapena kao i prepoznavanje izraslina koje se mogu ukloniti sa kože primenom termokautera. Savetovanje klijenta o tipu i vrsti tretmana, potrebnim merama bezbednosti, kontraindikacijama, nezi posle tretmana i očekivanim rezultatima. Osposobljenost za izvođenje tretmana podmladjivanja opuštene kože i vidljivosti strija. Osposobljenost i diploma za rad u kozmetičkim institutima i salonima zemljama Evropske unije.

POTREBNA DOKUMENTA

Lična karta