KURS ZA RAD SA KISEONIK DŽETOVIMA

OPŠTE INFORMACIJE

Tretmani kože kiseonikom i hidro abrazije su u poslednjih par godina najpoplularniji tretmani lica na zapadu, izmedju ostalog i zbog toga što se koža tretira prirodnim putem. Kiseonik džet (Oxy jet) kojim se izvode „jet peel“ tretmani je u stvari savršena kombinacija prijatne masaže lica i ubrizgavanja kiseonika i seruma pod pritiskom u kožu. Tokom kursa polaznicima će biti predstavljena dva aparata:

1 Kiseonik džet sa 3 sonde:

  • Džet sondom za ubacivanje kiseonika i aktivnih substanci pod pritiskom od 6Bara,
  • “Nora Bode” nastavak za limfnu drenažu lica,
  • Maska za udisanje kiseonika

2 Hidroabrazija sa 4 tipa seruma i sondama za akvabraziju i za dijamantsku akvaabraziju

U praktičnom delu se vrši obuka izvođenja tretmana na aparatima. Polaznicima  se predstavlju aparati i prolazi se kroz procedure tokom tretmana: piling, infuzija, limfna drenaža. Sistem je prilagođen tretmanima za različite problematike: anti/aging, akne, izbeljivanje, ishranu vitaminima I matičnim ćelijama, zatezanje kože. U cenu je  uključen sam material ipotrebni preparati za izvodjenje ovih tretmana. Po želji se mogu vežbati i kombinovani tretmani hidroabrazije i kiselina ili mezoterapije bez igala ili dermapena. Polaznici će naučiti i kako da održavaju aparate i da preduzmu sve sigurnosne mere prilikom izvođenja tretmana. Evaluacija stečenog znanja će se vršiti putem A, B, C testa sa pitanjima.

APARATI KOJI SE KORISTE

Kiseonik džet i hidroabrazija

TRAJANJE SEMINARA

1 DAN, Teorijski deo 1 školski čas, Praktični deo: 4-6 školski časova.

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja: u celosti.

SERTIFIKATI

Sertifikat BYT LASER ACADEMY je dvojezični sertifikat (engleski i nemački) o izvršenoj obuci na tim aparatima.

CILJ SEMINARA

Osposobljenost za izvođenje holivudskog tretmana kiseonik džetom i tretmana hidroabrazije uz pomoć dva aparata dijamantske i kristalne mikrodermoabrazije, kao i njihovo održavanje. Osposobljenost i diploma za rad u kozmetičkim institutima i salonima u zemljama Evropske unije

POTREBNA DOKUMENTA

Lična karta