KURS MEZOTERAPIJA BEZ IGLE

OPŠTE INFORMACIJE

Mezoterapija bez igala je klasična kozmetička procedura za podmlađivanje i zatezanje kože.
Standardni aparati koji su već godinama na tržištu su aparati koji se baziraju na ultrazvuku (fonoporeza) i aparati koji vrše mezoterapiju putem elektromagnetnih talasa visoke frekvencije tj. RF aparati (jonoforeza).

U praktičnom delu polaznicima se omogućava da kroz vežbe nauče pravilno izvođenje svih 6 vrsta mezoterapije bez igala, kao i upotrebu preparata tokom ovih tretmana, mere predostrožnosti i preporuku nege. Vežbaće se i kombinacije mezoterapije sa drugim tretmanima (dermoabrazije, dermoroleri, kiseonik, itd.) u cilju dobjanja što boljih rezultata. Šta je potrebno znati prilikom kupovine uredjaja, šta je potrebno znati za pravilno korisćenje i održavanje uređaja su pitanja koje se obradjuju. Evaluacija stečenog znanja će se vršiti putem A,B,C testa sa pitanjima.

APARATI KOJI SE KORISTE

Bipolarni RF, dermalift.

TRAJANJE SEMINARA

2 DANA, Teorijski deo: 1 DAN: 4 školska časa, Praktični deo: 4-6 ŠKOLSKIH ČASOVA, moguć je dogovor o ubrzanom kursu u jednom danu u slučajevima da su polaznici ograničeni vremenom

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja: u celosti ili na rate pre početka obuke.

SERTIFIKATI

Sertifikat za obuku na određenom aparatu Be You Technology d.o.o.

CILJ SEMINARA

Nakon seminara polaznici će biti u stanju da razlikuju dva osnovna tipa mezoterapije i da donose pravilnu odluku kada da primene koji tip tretmana. Biće u stanju da izvode sve klasične vrste mezoterapija: miolift, biolift, magične rukavice, ultrazvučne terapije, mono i bipolarne radio- frekventne mezoterapije.

POTREBNA DOKUMENTA

Lična karta